lauantai 28. maaliskuuta 2015

Nordiska Trädgårdar 2015 - tunnelmia messuilta

Messuterveiset Tukholmasta!
Puutarhuriystäväni kanssa kolusimme perjantaipäivän Nordiska Trädgårdar -puutarhamessuja. Messut kestävät torstaista sunnuntaihin ja ne ovat Pohjoismaiden suurimmat puutarha-alan messut.

Tässä ensivilkaisu messutunnelmiin, lisää kuvia tulossa!


10 kommenttia:

 1. Voi ihanuuksia! taisimme yhdessä koluta messuja samaan aikaan! :D

  VastaaPoista
 2. TAIVAS VARJELE...kyllä on ihanuuksia ollut!Tuolla kyllä kävis rahapussille hullusti!
  Mukavaa kevättä!
  t: Päivi punaisesta pirtistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D Siksi pitääkin - ainakin mun - laatia budjetti jo etukäteen ja vaihtaa sen verran kruunuja. Luottokortin käytön messuilla olen kieltänyt itseltäni :D

   Poista
 3. Noihin messuihin on satsattu, olisipa kiva päästä joskus käymään kuormakamelin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella satsattu. Kuormakameli olis erinomaisen hyvä juttu :D Ja mielellään myös kyydit laivan ovelta juna-asemalle ja takaisin, mutta tulipahan PIKKASEN käveltyä...

   Poista
 4. Oli kyllä hienot messut. Satakunnan Puutarhaseuran matkassa reissu sujui kuin itsestään, bussikyyti alusta loppuun :)
  -p-

  VastaaPoista
 5. Olen myös vaikuttunut käynnistäni ensimmäistä kertaa näillä messuilla, upeaa! Kiva nähdä muidenkin messukuvia, sillä katseltavaa oli niin paljon, että ihan kaikkea ei kerennyt kovin tarkasti näkemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messut ovat todella upeat. Kiva on katsella toistenkin kuvia, hauskaa nähdä miten eri kuvakulmista ihmiset asioista katselevat ja tosiaan, pääsee bongailemaan sellaisiakin juttuja, joita oma silmä ei ole tavoittanut.

   Poista